Forum o jahanju in konjih
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Vse o konjih in jahanju.

KazaloPortalIščiLatest imagesRegistriraj sePrijava

Moje živali.

Go down 
AvtorSporočilo
Anja
Admin
Anja

Število prispevkov : 308
Kraj : Ljubljana

Moje živali. Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Moje živali.   Moje živali. Icon_minitimeNed Dec 12, 2010 1:38 am

Moje živali:
Borderka Windy in mešanka Kiara.

Windy:
Nekaj fotk ki se ji dobila ko sem šla po njo:
Moje živali. JollylyckaondayofbirthMoje živali. Jollylycka3daysoldMoje živali. Jollylycka18daysold3Moje živali. Jollylycka22daysoldMoje živali. Jollylycka22daysold2
In ko smo jo šli obiskati:
Moje živali. Jollylycka26daysold4Moje živali. Jollylycka26daysold7Moje živali. Jollylycka33daysold6Moje živali. Jollylycka39daysold4Moje živali. Jollylycka39daysold5Moje živali. Jollylycka39daysold6Moje živali. Jollylycka45daysoldMoje živali. Jollylycka49daysold8Moje živali. Jollylycka56daysold
Že pri nas:
Moje živali. Jollylycka8weeksoldinnewhome4Moje živali. Jollylycka8weeksoldMoje živali. Jollylycka8weeksold4Moje živali. Jollylycka8weeksold6
Moje živali. Jollylycka8weeksold7Moje živali. Jollylycka8weeksold8Moje živali. Jollylycka8weeksold10Moje živali. Jollylycka8weeksold13Moje živali. Jollylycka10weeksflin4years6monthsold5s svojim novim prijateljčkom
Moje živali. Jollylycka10weeksflin4years6monthsold6Moje živali. Jollylycka10weeksoldMoje živali. Jollylycka10weeksold5
Moje živali. Jollylycka10weeksold6Moje živali. Jollylycka10weeksold4

Moja "baba" raste in raste:
Moje živali. Jollylycka3monthsoldMoje živali. Jollylycka3monthsold2Moje živali. Jollylycka3monthsold3Moje živali. Jollylycka3monthsold7Moje živali. Lycka3monthsflin4years6monthsoldMoje živali. Lycka3monthsflin4years6monthsold4Moje živali. Lycka3monthsflin4years6monthsold8Moje živali. Jollylycka3monthsoldflinpri prijeteljih doma čisto izmučena moja Windy
Moje živali. Jollylycka3monthsoldflin3 "become best friends for ever"
Moje živali. Jollylycka3monthsflin4years6monthsoldMoje živali. Jollylycka3monthsold8Moje živali. Jollylycka3monthsold9

Kiara:
Moje živali. Angelmixed0072
Nazaj na vrh Go down
http://konj.forumaction.net

Moje živali.
Nazaj na vrh 
Stran 1 od 1